Polderdag

GISTEREN WAS DE JAARLIJKE POLDERDAG, WELKE  ALTIJD OP HEMELVAARTSDAG PLAATSVINDT, WEER EEN GROOT SUCCES!

DIVERSE CAMPINGGASTEN EN MENSEN UIT DE OMGEVING BEZOCHTEN ONZE CAMPING VANWEGE HET 25 JAAR BESTAAN EN DE KRAAMPJES OP HET ERF MET DE PRACHTIGE LIVE MUZIEK VAN DAAN EN MARJOLEIN.

ER WERD GEZELLIG GESCHILDERD BIJ DE KERAMIEKWORKSHOP, DE IMKER HAD HET DRUK MET DE UITLEG OVER DE BIJEN EN VERKOOP VAN DE ZELFGEMAAKTE HONING EN DE HOBBYWIJNMAKER UIT VOORSCHOTEN HAD EEN GROTE DIVERSITEIT AAN WIJNTJES EN LIKEUREN OM TE PROEVEN EN TE KOPEN. 

ER DEDEN EEN RECORD AANTAL FIETSERS MET VEEL JONGE KINDEREN MEE AAN DE POLDERDAGFIETSTOCHT. MEN MAAKTE VEELVULDIG GEBRUIK OM EVEN EEN KIJKJE OP DE CAMPING TE NEMEN EN VAN DEZE PRACHTIGE LANDELIJKE SFEER IN DE RANDSTAD TE PROEVEN, WAAR DE OOIEVAAR, UIL , NIJLGANS EN WITTE REIGER VEELVULDIG IN HET LAND LOPEN . 

HOPELIJK KUNNEN WE VOLGEND JAAR WEER MEEDOEN !


WAT ER WAS OP DEZE DAG !


-    WORKSHOP VAN WIJNMAKEN TOT BOTTELEN

OP HEMELVAARTSDAG 30 MEI 2019 - VAN 10 TOT 16.00 TIJDENS POLDERDAG KOMT DE VOORSCHOTENSE HOBBYWIJNMAKER ALLES VERTELLEN OVER ZIJN BIJZONDERE WIJNEN EN LIKEUREN EN NATUURLIJK KAN ER GEPROEFD WORDEN EN VERKOOPT HIJ ZIJN PRODUKTEN. HIJ HEEFT AL DIVERSE PRIJZEN 
GEWONNEN EN HEEFT ZIJN WIJNGAARD IN VOORSCHOTEN , WELKE OP AANVRAAG OOK TE BEZOEKEN IS . 

U KOMT TOCH OOK EVEN LANGS !  LET OP ALLEEN OP DE FIETS KUNT U ONS BEREIKEN. EVENTUEEL KUNT U DE AUTO BIJ DE GAMMA OF OP HET PARKEER TERREIN VAN BEGRAAFPLAATS NOORTHEY PARKEREN !!

-    CÉST LA VIE GIFTS KOMT MET KERAMIEK WAT BEWERKT KAN WORDEN

-    DE IMKER KOMT WAT VERTELLEN OVER DE BIJEN

-    DAAN VAN VELSEN KOMT GEZELLIG GITAAR SPELEN

-    CAMPING NOORTHEY SCHENKT EEN KOP KOFFIE OF THEE MET BIJLAGE
 
OP DEZE DAG KUNT U ONZE MOOIE MINI CAMPING IN DE RANDSTAD BEWONDEREN 
WELKE DIT JAAR ALWEER 25 JAAR BESTAAT EN DAAR ZIJN WIJ TROTS OP!!